Кошик
34 відгуків
Професійне рішення для Вашего бізнесу!
Фільтри
Ціна
В наявності
Виробник
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:00
  • Вівторок
    09:0017:00
  • Середа
    09:0017:00
  • Четвер
    09:0017:00
  • Пʼятниця
    09:0017:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (68) 912-04-04
Компанія "Торг-Юг"
Світлана, Ганна
вул.Восточна,9, Запоріжжя, Україна
torgoborud02@ukr.net

Котли харчоварильні

Котли харчоварильні - використовуються підприємствами громадського харчування для приготування перших страв (супів, борщів, бульйонів), каш, соусів, варіння овочів, компотів, кип'ятіння води, молока і т. д. Існують стаціонарні, а також перекидні котли. Також відрізняються вони і за формою - круглі, квадратні, прямокутні. Котли можуть працювати в двох режимах: кип'ятіння і варіння.

Харчоварильні котли стануть відмінними помічниками, коли в закладі буває багато відвідувачів, а простору для декількох плит недостатньо. Вони можуть використовуватися самостійно або у складі багатофункціональної технологічної лінії.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner